Klant aan het woord

Schilder Wouter van Lunteren over zijn ervaring met de AirBo Aircleaner

 

In gesprek met:
Wouter van Lunteren

Bedrijf:
Van Lunteren Schilders- en Spuitbedrijf

Functie:
Eigenaar

Gebruikt:
AirBo Aircleaner

 

Sinds een half jaar gebruik ik de AirBo Aircleaner van Klop Innovations. Op de Bouwbeurs kwam ik voor het eerst in contact met Klop Innovations en ik was al snel enthousiast over de robuustheid van het AirBo-assortiment. Na wat speurwerk kwam ik er al snel achter dat de AirBo Aircleaner het product is wat ik zocht.

Concurrerende producten hebben veelal een ander werkingsprincipe (bijvoorbeeld filteren met water), zijn veel zwaarder, vaak duurder of hebben geen zachte behuizing. Zo’n zachte behuizing is voor mij perfect aangezien ik te allen tijde wil voorkomen dat ik in kleine ruimtes mijn schilderwerk, interieur of eigendommen van mijn klant met stoten beschadig. Ook moet ik opmerken dat je de AirBo Aircleaner bijna niet hoort, ondanks zijn vermogen van 700m3/u (incl. filters), je hebt er dus geen last van.

De AirBo Aircleaner zorgt ervoor dat na het schuren het fijnstof wordt gefilterd. Opdrachtgevers vinden het fantastisch! Het feit alleen al dat je iets extra’s doet werkt al heel erg positief. Als ik bij een potentiële of huidige klant op gesprek kom, noem ik altijd dat ik de AirBo Aircleaner gebruik. Ik ben ook van plan om het op te nemen in mijn offertes; je wilt er toch graag uitspringen als er meerdere prijzen zijn opgevraagd.

 

“Over 30 jaar wil ik nog steeds kunnen schilderen”

 

Als ik op locatie aan het spuiten ben zet ik de AirBo Aircleaner ook aan, het zorgt ervoor dat de fijne spuitnevel gefilterd wordt. Naast dat het gebruik van de luchtreiniger een groot voordeel voor mijn klanten met zich meebrengt, wil ik over 30 jaar nog steeds gezond, kunnen schilderen.

Op korte termijn ben ik ook van plan om de tweemotorige stofzuiger van AirBo aan te schaffen. Deze is zo krachtig qua zuigvermogen en daarnaast ontzettend robuust. Door de verschillende accessoires die er bij geleverd kunnen worden is het voor mij de perfecte machine. Als ik er dan toch iets over zou mogen opmerken, is een variabel toerental voor mij prettig. Zo zou ik de zuigkracht perfect af kunnen stemmen op bijvoorbeeld mijn schuurmachine. Ik weet dat Henk Klop goed luistert naar de eindgebruiker, dus wellicht heb ik in de toekomst geluk!

 

Over van Lunteren Schilders- en Spuitbedrijf
Het bedrijf heb ik een aantal jaren geleden van mijn vader overgenomen, en nu werkt hij nog op regelmatige basis mee. We werken vanuit Bilthoven voor zowel particulieren als voor bedrijven. Onze werkzaamheden variëren van het spuiten van kozijnen, ramen, deuren wanden en plafonds op locatie tot gewoon, monumentaal, facilitair schilderwerk. Onze werkplaats is gevestigd in Zeist. We nemen vaak grote projecten aan en huren dan collega-schilders in.

 

Wouter van Lunteren
Van Lunteren Schilders- en Spuitbedrijf