Klant aan het woord

Zublin_Klanten_Referentie

Klop Innovations heeft écht verstand van stofvrij werken

Bij Klop Innovations hebben ze écht verstand van stofvrij werken. Je merkt in de bouw dat men zich niet zo bewust was van de gevaren van stof. Door de strengere regelgeving en de aandacht rondom dit onderwerp is er gelukkig veel verbetert.

Lees meer
TBI_Fons_Timmermans_Klanten_Referentie

Fons Timmermans is kritisch als het gaat om stofafzuiging bij de bron 

Stofvrijwerken is al jaren een belangrijk thema binnen onze organisatie. De gezondheid van onze medewerkers staat voorop.

Lees meer
Van_Lunteren_Klanten_Referentie

Schilder Wouter over de AirBo Aircleaner

Ik was al snel enthousiast over de robuustheid van het AirBo-assortiment. Na wat speurwerk kwam ik er al snel achter dat de AirBo Aircleaner het product is wat ik zocht.

Lees meer
Moeskops_Klanten_Referentie

Moeskops’ bouwbedrijf vindt de AirBo bouwstofzuiger de beste keus

Stofzuigers zijn een niet meer weg te denken gereedschap in de bouw- en onderhoudssector. Maar voldoen ze eigenlijk wel aan de wensen van de gebruiker?

Lees meer
VDR_Klanten_Referentie

De AirBo bouwstofzuiger voorkomt de fatale gevolgen van stof op de werkvloer

Installatiebedrijven, bouwers en monteurs zitten vaak met de handen in het haar bij het uitvoeren van reparaties of onderhoud op stofgevoelige locaties.

Lees meer
Van_Dort_Klanten_Referentie

Nico van Dort ziet zijn werknemers tevreden en stofvrij werken met de AirBo bouwstofzuigers

“Het succes van de professionele bouwstofzuigers van AirBo zit hem in de stofzak. Dat is net een dekbedhoes, die als een deken het stof gretig opneemt”.

Lees meer
Sauna_Klanten_Referentie_3

Voegen uitslijpen in de sauna

“We hadden een probleem: bij het slijpen kwam zoveel fijnstof vrij, dat de slijpers die 2 meter van elkaar af aan het werk waren elkaar niet meer konden zien alleen nog horen”.

Lees meer
Atelier_KK_Klanten_Referentie

Verhuizing van K&K tegelspeciaalzaak vanuit Woonshopping Centrum de Havenaer

Tegelspeciaalzaak K&K gaat verhuizen. De winkel moet leeg opgeleverd worden t.b.v. de nieuwe woonwinkel. Bij het leeghalen van de winkel daalt stof van de afgelopen 12 jaren neer.

Lees meer