Innovatie

Innovatie

 

Als onderdeel van Klop Innovations BV is innovatie diep verankerd in het DNA van AIRBO. Wij stellen bij de ontwikkeling van onze innovatieve producten altijd één ding centraal: de mens. AIRBO levert gereedschappen voor de bouw die de fysieke belasting voor de eindgebruiker reduceren en het werk lichter, makkelijker, veiliger en gezonder maken. Want immers: het belangrijkste gereedschap is uw gezondheid.

Dat dit hand in hand kan gaan met efficiënter werken, en dus meer en kwalitatief beter werk in minder tijd, is nog onvoldoende bekend. En als u bedenkt dat er door het gebruik van de AIRBO producten geen overlast of schade ontstaat voor de opdrachtgever of bewoners van een pand, dan heeft u een natuurlijk een enorme voorsprong op uw concurrent!

 

Gezonde werkomgeving = beter bedrijfsresultaat

Bij AIRBO hebben we door onze jarenlange ervaring vast kunnen stellen dat er vaak en veel winst behaald kan worden door het werken met gemotiveerde en gezonde medewerkers. Hoe motiveer je mensen en hoe behoud je mensen voor je organisatie en zeker in de Bouwbranche, waar het werk als zwaar bekend staat? Cijfers wijzen uit dat een gezonde en veilige werkomgeving bijdraagt aan een positief bedrijfsresultaat. Het ziekteverzuim zal aanzienlijk dalen en mensen met plezier in hun werk leveren een hogere kwaliteit.