Over onze producten

Over onze producten

 

De AIRBO bouwstofzuigers voldoen aan de strengste ARBO- eisen en zijn in diverse opstellingen door TNO gecertificeerd met een A-classificatie. In combinatie met de H-klasse filtratie zijn de producten van AIRBO de enige in de branche die aan deze normen kunnen voldoen. Deze bouwstofzuigers zijn dé oplossing om volgens de norm stofvrij te kunnen werken maar kunnen natuurlijk ook dienst doen als universele stofzuiger voor het zwaardere werk.

De AIRBO bouwstofzuigers zijn te gebruiken in combinatie met:

  • Haakse slijper
  • Sleuvenzaag
  • Muurfrees
  • Parketvloer- schuurmachine
  • Boorhamer
  • Hakhamer
  • En vele andere bouwmachines

 

Deze bouwstofzuigers zijn onmisbare partners in stofvrij werken. Door de inventieve stofzakken heeft u bij elke nieuwe stofzak de beschikking over een schoon, nieuw filter: nooit meer filters uitkloppen en schoonmaken! De AIRBO bouwstofzuigers zijn leverbaar in diverse typen en uitvoeringen, voorzien van één (620W) of twee (1240W) krachtige Eco Engine motoren van de nieuwste generatie. De grootte van de ketel is 23 of 40 liter.

 

Supersterk Structofoam

De bouwstofzuigers zijn van de hoogste kwaliteit en staan bekend om hun duurzaamheid. De AIRBO stofzuigers zijn gemaakt van supersterk structofoam, de kwaliteit hiervan is bewezen in de praktijk.

 

Grote wielen en beugel voor transportgemak

De AIRBO 1240A heeft aan de achterzijde twee grote stabiele wielen voor transportgemak. Uit de bus, over een drempel en de trap op vormen geen probleem. En met de stevige duwbeugel sta je nooit voor het blok. Twee zwenkwielen aan de voorzijde geven je volledige bewegingsvrijheid.

 

Twee Bypass-motoren, één schakelaar

Dankzij de twee Eco Engine-motoren van elk 620W is de AIRBO als enige in staat om te voldoen aan de TNO-prestatietoets. De AirBo is door TNO getest en goedgekeurd op stofklasse H-filtratie én de A-classificatie industriële stofzuigers. Dit dubbele predicaat van TNO onderscheidt hem van alle andere industriële stofzuigers.

 

40 Liter inhoud voor ongestoord doorwerken

Ooit meegemaakt dat je werk bijna klaar was, maar de stofzak vol? Met de AIRBO zal je dat niet snel gebeuren: 40 liter ketelinhoud (goed voor 5 tot 15 kilo stof) en éénmalige stofzakken. Na het vervangen van de stofzak beschik je direct over een nieuw, schoon filter en kun je dus altijd ongestoord met volle zuigkracht doorwerken!

 

Mee inschakelen met je gereedschap

Een handig hulpmiddel van de AIRBO is dat bij het inschakelen van het gereedschap de AIRBO bouwstofzuiger door de ingebouwde inschakelautomaat automatisch mee start. Uitschakelen geeft een korte naloop zodat ook het laatste beetje stof opgezogen wordt.