Nieuwsartikelen

Van der Staaij ontvangt AIRBO stofzuiger na Valentijnsoproep

De valentijnsboodschap van SGP-leider Kees van der Staaij om eens vaker de stofzuiger te pakken om je partner te verrassen, raakte bij ons een gevoelige snaar. We bezorgden vanmiddag dan ook meteen drie stofzuigers bij de driekoppige SGP-fractie. Want als hij dan toch de stofzuiger pakt, kan hij het natuurlijk maar beter goed doen. We hebben deze "SGP Limited Edition"- stofzuiger voor de gelegenheid ook maar direct voorzien van unieke oranje wielkappen, geheel in SGP-stijl!

Lees verder

Klop Innovations in top 3 Volandis DIA Innovation Award

Op vrijdag 10 februari reikte kennis- en adviescentrum Volandis om 15.00 in het DIA-paviljoen op de Bouwbeurs in Utrecht de DIA Innovation Award uit. Bedrijven in de bouw en infrasector die aantoonbaar actief zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid en veilig werken, konden door Volandis worden genomineerd voor de DIA Innovation Award. Klop Innovations is ook genomineerd voor deze prestigieuze prijs. De vakjury heeft onze inzending onder andere beoordeeld op innovatiekracht, toepasbaarheid, economisch rendement, schaalbaarheid en de wijze van samenwerken, kennisdelen en communicatie
Lees verder

AIRBO Aircleaner filtert nu ook onaangename geuren

De reeks stoffilters van de luchtreiniger AIRBO Aircleaner is uitgebreid met een koolstoffilter dat onaangename geuren in talloze situaties filtert. Het filter wordt tijdens de Bouwbeurs 2015 geïntroduceerd. Stof belemmert een klus in de bouw en installatie, maar bedwelmende en vieze geur ook. De ervaringen en wensen van bouwers die de AIRBO Aircleaner gebruiken voor luchtzuivering, inspireerden AirBo tot deze nieuwe toepassing.
Lees verder

Twee nieuwe Mercedes Sprinter’s AIRBO Edition

AIRBO heeft twee nieuwe Mercedes Sprinter bestelwagens in gebruik genomen. Deze nieuwe Sprinters voldoen nu al aan de strenge EURO-6 emissienorm en door de standaard 7G- TRONIC automaat zijn deze bestelwagens ruim 15% zuiniger dan eerdere generaties Mercedes Sprinter. Wanneer u een demo aanvraagt van een van onze machines zullen wij deze geheel in AIRBO- stijl komen geven: met een van deze twee Sprinters op uw parkeerterrein bestaat er geen twijfel over wie we zijn!
Lees verder