Beurzen

AIRBO is aanwezig op de volgende beurzen:

 

2020

 

VSK 2020 – Jaarsbeurs hallen – Utrecht – 04- 07 februari 2020

Voor de komende editie is het thema ‘Midden in de toekomst’. Want de toekomst begint vandaag. De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Kennis delen is belangrijk en samen bereiden we ons voor op de toekomst.

Meer informatie

 

 

 

 


AIRBO stond ook op:

 

2019

 

BouwBeurs 2019 – Jaarsbeurs hallen – Utrecht – 04- 08 februari 2019

Er wordt weer gebouwd, de bouwsector draait op volle toeren. Hoe vind je de juiste vaklui op het juiste moment? Wanneer stap je over op BIM? Wel of niet in loondienst? Wanneer investeren in automatiseren? Hoe krijg jij de klus geklaard? Sta je in je kracht? Tijd om krachten te bundelen.

BouwBeurs, daar bouw je beter van!

Meer informatie

 

 

2018

 

 

Bouw Compleet 2018 – Hardenberg – 09-11 oktober 2018

Op 9, 10, 11 oktober vindt Bouw Compleet plaats in Evenementenhal Hardenberg. Drie dagen informeren en inspireren ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche u. Zij presenteren u de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche. Als bezoeker ontmoet u een diverse groep vakgenoten: van fabrikanten, importeurs, leveranciers tot groot- en tussenhandelaren. Een kans om bij te praten, de nieuwste marktinnovaties te verkennen en een fundament te leggen voor duurzame zakenrelaties.

Meer informatie

 

 

Aboma Contactdag 2018 – Bouw & Infra Park Harderwijk – 19 juni 2018

Tijdens de Aboma Contactdag op 19 juni aanstaande wordt u meegenomen in het thema ‘Gezondheid van de medewerkers’. Er wordt ingezoomd op het bewust omgaan met gevaarlijke stoffen, aangezien I-SZW hier extra op gaat handhaven. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de nieuwe regels rondom omgevingsveiligheid.

U bent van harte welkom op het Bouw & Infra Park in Harderwijk! De koffie staat klaar vanaf 8.00 uur.

Kijk voor meer informatie op: www.aboma.nl

 

 

NOA Vloerendag 2018 – Veenendaal – 12 april 2018

NOA VloerendagDe Vloerendag is er voor alle ondernemers van een monoliet-, kunststof-, terrazzo-, gietdek- en cementdek vloerenbedrijf. En vloerenbedrijven die de voor- en nabehandeling uitvoeren. Het is dé ontmoetingsplek om van fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten het laatste nieuws te krijgen. De toegang tot de Vloerendag op 12 april 2018 is geheel gratis!

Kijk voor meer informatie op: www.noa.nl

 

 

VNV Vakdag 2018 – Veenendaal – 26 januari 2018

Ook deze keer staat AIRBO op de VNV Vakdag! De tweejaarlijkse vakdag is een groot succes gebleken; daarom is er 26 januari as. wederom een vakdag. Dit jaar is dit samen met Vereniging Nederlandse Voegbedrijven (VNV), Aannemers Vereniging Metselbedrijven (AVM) en het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE). De vakdag begint om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie of registreer uzelf op: www.vnv-voeg.nl

 

 

VSK 2018 – Jaarbeurs Utrecht – 06 t/m 09 februari 2018

De VSK is van oudsher de vakbeurs voor de installatie branche. In de loop der jaren heeft het vak een enorme transitie doorgemaakt. Door alle technologische ontwikkelingen, met name de toenemende integratie van ICT-toepassingen in technische producten en systemen verandert het werk, de rol en de verantwoordelijkheid van de installateur.
Op de VSK, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de gehele installatiebranche, staan deze thema’s centraal. Registreer uzelf alvast voor een gratis ticket: Registreren VSK 2018

Kijk voor meer informatie, alle exposanten en het programma op: www.vsk.nl

 

 

2017

 

Bouw Compleet 2017 – Hardenberg – 10 t/m 12 oktober 2017  

Drie dagen lang informeren en inspireren ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche u. Zij presenteren u de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche. Als bezoeker ontmoet u een diverse groep vakgenoten: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen.

 

 

 

 

 

 

Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) – Gorinchem – 07 t/m 09 november 2017

Kom 7, 8 of 9 november 2017 naar Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) in Gorinchem. Daar krijgt u een kleurrijk totaaloverzicht van de branche. Als enige vakbeurs in Nederland brengt S.G.A. fabrikanten, toeleveranciers, dienstverleners en geïnteresseerden uit de schilder-, glas- en afbouwindustrie samen.

 

 

 

 

BouwBeurs 2017 – Utrecht – 06 t/m 10 februari 2017 – Standnr. 12.F032  

BouwBeurs is de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Om het jaar tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten. In één dag ben u weer helemaal op de hoogte.

Meld u hier gratis aan of kijk voor meer informatie, alle exposanten en het programma op:

www.bouwbeurs.nl

 

 

 

2016

 

Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) – Gorinchem – 8 t/m 10 november

Kom 8, 9 of 10 november 2016 naar Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) Gorinchem. Daar krijgt u een kleurrijk totaaloverzicht van de branche. Als enige vakbeurs in Nederland brengt S.G.A. fabrikanten, toeleveranciers, dienstverleners en geïnteresseerden uit de schilder-, glas- en afbouwindustrie samen.

 

 

 

 

 

Bouw Compleet 2016 – Hardenberg – 11 t/m 13 oktober 2016  

Drie dagen lang informeren en inspireren ruim 250 gerenommeerde bedrijven uit alle lagen van de bouwbranche u. Zij presenteren u de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche. Als bezoeker ontmoet u een diverse groep vakgenoten: van aannemers en architecten tot uitvoerders en woningbouwverenigingen.

 

 

 

 

 

Renovatie & Transformatie 2016 – Brabanthallen Den Bosch – 12 t/m 14 april 2016 – Standnr. 04.C044 

De beurs is speciaal bedoeld voor woningcorporaties, VVE-Bestuurders, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, adviesbureaus, facility-managers, aannemersbedrijven en uitvoerende bouw. Met name voor woningcorporaties is het een platform zijn waar zij antwoorden en oplossingen vinden voor de vraagstukken waar zij mee zitten.

 

 

 

 

 

VNV Vakdag 2016 – Nieuweweg 226, Veenendaal – 04 maart 2016  

Ook deze keer staat AIRBO op de VNV Vakdag! De tweejaarlijkse vakdag is een groot succes gebleken; daarom is er 4 maart as. wederom een vakdag. Dit jaar is dit samen met Vereniging Nederlandse Voegbedrijven (VNV), Aannemers Vereniging Metselbedrijven (AVM) en het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE).

 

 

 

VSK 2016 – Jaarbeurs Utrecht – 2 t/m 5 februari 2016 – Standnummer 07A119 

De installatiebranche biedt momenteel volop kansen op het gebied van duurzaamheid, energie- en waterbesparing. Geïntegreerde installatiedisciplines bepalen voor een groot deel de schonere toekomst van onze samenleving, waarbij comfortabel leven het uitgangspunt is. Voor de installateur is dan ook een steeds belangrijkere rol in het bouwproces weggelegd. Op de VSK, de tweejaarlijkse vakbeurs voor de gehele installatiebranche, staan deze thema’s centraal.

 

 

 

 

2015

 

Bouw Compleet 2015 – Hardenberg – 6 t/m 8 oktober 2015 – Stand 701  

Bouw Compleet brengt de totale bouwwereld samen. De grote kracht van dit vakbeursconcept schuilt in het diverse aanbod aan exposanten uit alle lagen van de bouwbranche. Zij presenteren de nieuwste producten, trends en uitdagingen van de branche.

 

 

 

 

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2015 – Hardenberg – 8 t/m 10 september 2015  

Installatie Vakbeurs Hardenberg is al 17 jaar hèt platform voor ondernemers en relaties uit de gehele installatiebranche. Installatie Vakbeurs biedt ondernemers in de installatietechniek de mogelijkheid persoonlijk in contact te komen met ongeveer 300 aanbieders.

 

 

 

BouwBeurs 2015 – Jaarbeurs Utrecht – 9 t/m 13 februari 2015  

BouwbeursLangzaam maar zeker klinken er steeds meer positieve geluiden in de bouw. De BouwBeurs doet er een schepje bovenop en verspreidt de positiviteit door het hele land. Het thema van de BouwBeurs 2015 is dan ook: “Samen maken we het weer leuk!” En dat begint daar waar het allemaal gebeurt: op de werkplek.

 

 

 

2014

 

Veilig werkt beter 2014 – Brabanthallen ‘s Hertogenbosch


VK_Veilig-Werkt-Beter-2014-Banner-300x250pxVeilig Werkt Beter 2014 stond bol van inspiratie, informatie, innovatie en interactie. Op de editie van 2014 vond men alles over gezond werken zoals ergonomie, gezonde voeding, stresspreventie, gezonde werk- houding, lichtkwaliteit, geluidshinderreductie, fysieke belasting. Tevens was er alles te vinden over veilig werken; van gebouwniveau en individuele werkplek tot persoonlijke beschermings- middelen. Van preventieve middelen en procedures tot correctieve oplossingen.

 

 

 

SV-E Beurs 2014 – Diemen


SV-EOp 2, 3 en 4 oktober 2014 organiseerde Scholte & de Vries – Estoppey voor de zesde maal de SV-E Beurs. Na het overweldigende succes van 2012 vond ook de 2014- editie in de grote beurshal voor de vestiging in Diemen plaats. Met een beurshal van 1600 m2 en 95 gerenommeerde leveranciers / fabrikanten die gezamenlijk zo’n 130 A-merken vertegenwoordigen, was het wederom de grootste gratis eindejaarsbeurs voor de bouw-, industrie-, installatie- en facilitairebranche.