Over AIRBO

Over AIRBO

 

KLOP_LOGOAIRBO is een merk van Klop Innovations B.V. Klop Innovations levert al sinds 2006 gereedschappen die de fysieke belasting voor de gebruiker reduceren en zijn gezondheid beschermen. Wie onze producten gebruikt, werkt veilig, gezond, efficiënt en duurzaam. Cijfers wijzen uit dat een gezonde werkomgeving bijdraagt aan een positief bedrijfsresultaat. En minder overlast voor opdrachtgever en bewoners, geeft ook nog eens voorsprong op de concurrentie. Naast AIRBO is ook Arbortech een merk van Klop Innovations B.V. die met hun innovaties bijdragen aan gezondere werkomstandigheden.

 

Gezond, veilig en efficiënt

Bij AIRBO geloven we dat de vakman in de bouw gezond, veilig en efficiënt moet kunnen werken. Met onze producten, die voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en wettelijke normeringen op het gebied van stofvrij werken, kan dát gerealiseerd worden.

De afgelopen jaren hebben wij veel praktische kennis opgedaan en waardevolle ervaringen verzameld vanuit de praktijk. Van aannemers tot parketteurs en van tegelzetters tot schilders: bij AIRBO weten wij als geen ander onder welke omstandigheden veel stof vrijkomt en hoe we dit kunnen voorkomen.

 

Nieuwe generatie motoren

De oersterke bouwstofzuigers van AIRBO zijn uitgerust met de nieuwste generatie Eco Engine motoren. Deze motoren zijn niet alleen krachtiger, maar zijn ook nog eens 50% stiller en verbruiken tot wel 50% minder stroom. De AIRBO bouwstofzuigers met de nieuwste generatie Eco Engine motoren zijn de gezondste bouwstofzuigers óóit!

 

 

Drijvende kracht achter Klop Innovations is Henk Klop:

“Ik ben al ruim 20 jaar bezig met innovatief bouwgereedschap, eerst bij Kango, later voor mezelf. Steeds kom ik weer tegen dat men het werken met innovatief gereedschap alleen dan als oplossing ziet, wanneer men overtuigd is van de verbetering en van het nut. Daarom houden wij ons bezig met het hele proces: we geven advies over minder belastend werken, ontwikkelen innovatieve producten en helpen bij stofbeheersing, zodat onze klanten gezond en efficiënt kunnen werken. Dat deze aanpak werkt blijkt uit de goede referenties die wij de afgelopen jaren opbouwden en uit de prijzen in de bouw en installatietechniek die we hebben gewonnen. Veilig, gezond, efficiënt en duurzaam werken? Je hebt het zelf in de hand. Als aannemer en uitvoerder kun je je er mee onderscheiden. En ontlast je de klant, dan is dat ook goed voor jezelf.”