Archives for Media berichten

Stofvrij verbouwen met luchtreiniger

Ruimtes stofvrij houden tijdens renovatie en onderhoud? Dat kan met de AIRBO Aircleaner van Klop Innovations. Dit apparaat werd tijdens het vakevent Veilig Werkt Beter 2013 gekozen als winnaar van de Innovatie Award. De AIRBO Aircleaner bestaat uit een box met daarin een ventilator en drie filtercassettes. De ventilator zuigt vervuilde lucht door de filters en blaast schone lucht weer dezelfde ruimte in. Fijnstof (hout) en kwartsstof (steen of beton), maar ook rook en geuren worden gefilterd. De werking is simpel: de Aircleaner in de ruimte zetten waar wordt gewerkt en de schakelaar aanzetten. Lees het originele artikel hier.
Lees verder
AirBo Aircleaner AC700

Luchtreiniger voor bouw wint Innovatie Award

Met de AIRBO Aircleaner blijven werknemers bespaard van schadelijke stoffen die in de lucht komen tijdens werken in de bouw. Deze vinding van Klop Innovations is vandaag op het vakevent Veilig Werkt Beter 2013 beloond met de Innovatie Award. De jury heeft de aangemelde innovaties beoordeeld op criteria zoals het innovatiegehalte, brede toepasbaarheid, milieuvriendelijkheid en gebruikersvriendelijkheid.
Lees verder

Nog minder fijnstof door nieuwe accessoires

De AIRBO van Klop Innovations is een industriële fijn- en kwartsstofzuiger met een gesloten stofsysteem en zuigt fijnstof af bij boren, slijpen, zagen en frezen. Twee nieuwe accessoires vergroten zijn functionaliteit om voordelig, gezond en volgens de regels te werken. De MacDust voorafscheider ontlast en verlengt de levensduur van de stofzak. En met de nieuwe zuigmond van 720 mm breed verandert de stofzuiger in een handomdraai in een veegmachine. De AIRBO is enkele jaren op de markt en als enige door TNO getest en goedgekeurd op stofklasse H-filtratie en de A-classificatie industriële stofzuigers.
Lees verder