Veelgestelde vragen

Over de AIRBO Aircleaner®

Door de ernst en de omvang van de coronacrisis is er grote vraag naar effectieve beschermingsmiddelen voor medisch personeel in de eerste lijn (huisartsen) en tweede lijn (artsen, verpleegkundigen). De AIRBO Aircleaner biedt zowel een fysieke (plexiglas) als luchttechnische (afzuiging) barrière tegen coronabesmetting en filtert de lucht continu op HEPA H13- niveau. Lees hieronder alle antwoorden op veelgestelde vragen over de werking van de AIRBO Aircleaner!

AIRBO Aircleaner

Is het product direct beschikbaar?

Het product is doorontwikkeld en is in diverse uitvoeringen direct beschikbaar.

Is het product nog in de experimentele fase?

Het product is niet meer in de experimentele fase: het is getest en gevalideerd door onderzoeksinstantie TNO. De ingebouwde luchtreiniger is een doorontwikkeld product gebaseerd op betrouwbare techniek, en ook de meubels worden vervaardigd op een wijze die al sinds jaar en dag gebruikt wordt in medische omgevingen.

Voor wie is het product geschikt?

Het product is geschikt voor alle plekken waar mensen worden blootgesteld aan de risico’s van besmetting door menselijk contact. Primair is het product ontwikkeld voor zorgverleners die in ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, apotheken, verzorgingstehuizen of zorginstellingen dagelijks en veelvuldig bloot worden gesteld aan contact met patiënten. Maar de AIRBO Aircleaner is ook zeer geschikt als loket op openbare locaties, als voorzetbalie bij uw receptie of als ontvangstbalie in garages, winkels of hotels.

Wat als ik als bedrijf of particulier interesse heb in dit product?

Laat het ons weten via info@AIRBO.eu of bestel het product direct in onze webshop op klopinnovations.com

De AIRBO Aircleaner en het coronavirus

Filtert de AIRBO Aircleaner echt corona?

De combinatie van filters in de Aircleaner is door TNO getest en voldoet aan de hoogste normen: 99,95% van alle deeltjes (tot 0,3 μm) worden uit de lucht gefilterd. Hoestdruppeltjes en -nevel uit uitademingslucht worden hierdoor dus gefiltreerd, ook wanneer zij besmet zijn met het coronavirus. Met onze producten wordt het coronavirus dus echt uit de lucht verwijderd, in plaats van het enkel tegen te houden zoals bij een plexiglazen spatscherm.

In welke uitvoeringen is het product leverbaar?

De AIRBO Aircleaner is een mobiele, universele oplossing en leverbaar als een hoge balie die voor een receptie of (afhaal-)balie kan worden geplaatst, of als laag bureaumodel welke over een bestaand bureau kan worden geplaatst. Daarnaast zijn er diverse tafelmodellen in verschillende kleuren beschikbaar welke los in een ruimte kunnen worden geplaatst. In alle modellen is de AIRBO Aircleaner luchtreiniger ingebouwd en zijn ze plug-and-play.

Hoe ga ik om met het vervangen van de filters?

De AIRBO Aircleaner eens per jaar voorzien van nieuwe, schone filters is voldoende.