Numatic 9 liter waterzuiger

NUMATIC 9 LITER WATERZUIGER

Numatic 9 liter waterzuiger

– 9 liter ketelinhoud
– Krachtige 1060W- motor
– Bestelnummer: 500 511

 

VERKOOPADVIESPRIJS: EUR 317,75 ex. btw

TIJDELIJKE INTRODUCTIEPRIJS: EUR 249,00 ex. btw

 

Producteigenschappen

Compacte en wendbare waterzuiger met een ketelinhoud van 9L. De Numatic 9 liter waterzuiger is uitgerust met een krachtige 1060W- motor voor hoge zuigkracht. Wij leveren deze waterzuigers met een accessoirekit met zuigmond voor vloeistoffen en een aluminium buizenset.

 

Model 9 liter WZ
Bestelnummer 500 511
Motor 1060 W
Voltage 230V AC 50/60 Hz
Ketelinhoud 9 liter

 

Over Numatic

Numatic is de grootste producent van professionele stofzuigers in Europa en staat bekend om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van haar producten. Sinds 1969 produceren zij wereldwijd bekende kwaliteitsmachines als onder andere de Henry en Hetty. Geavanceerde metaalbewerking, computer gestuurd laser snijden en vele andere productiemethoden dragen bij aan een hoog afwerkingsniveau. Alle machines die de fabriek verlaten hebben een uitgebreide inspectie ondergaan, welke is geregistreerd op serienummer.

De sleutel tot het succes van Numatic International is de nauwe band die is ontstaan tussen zowel de klanten als de leveranciers wereldwijd, met veel relaties die al duren vanaf het ontstaan van het bedrijf, en die al aan een tweede of derde generatie samenwerking zijn begonnen. Numatic ziet het als haar missie om te blijven innoveren, om een hoge kwaliteitsstandaard te handhaven en om goede kwaliteit te leveren voor een goede prijs. De professionele eindgebruiker in de schoonmaakbranche zweert al jaren bij de stofzuigers van Numatic: hier worden immers veel hogere kwaliteitseisen gesteld aan de apparatuur dan bij huishoudelijk gebruik.