Numatic Buddy

Numatic Buddy

Numatic Buddy 620W stofzuiger

– 8 liter ketelinhoud
– Bestelnummer: 500 812

VERKOOPADVIESPRIJS: EUR 182,50 ex. btw

 

Producteigenschappen

De Numatic Buddy is een bedrijfsstofzuiger voorzien van een professionele krachtige en zuinige 620W- motor en het energiebesparende AutoSave systeem. In de motorkop is extra isolatie toegepast, wat hem nog stiller maakt. De Hepaflo stofzakken in combinatie met het Tritex filter zorgen voor een prima filtratie. Hij heeft tevens een handig snoeroprolsysteem en een snoerlengte van wel 10 meter.

De Numatic Buddy is dé stofzuiger voor de professional. De Buddy is uitgevoerd in structofoam, dus sterk en slagvast.

 

 

Model Buddy
Bestelnummer 500 812
Motor 620W
Voltage 230V AC 50/60 Hz
Snoerlengte 10 meter
Ketelinhoud 8 liter

 

Over Numatic

Numatic is de grootste producent van professionele stofzuigers in Europa en staat bekend om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van haar producten. Sinds 1969 produceren zij wereldwijd bekende kwaliteitsmachines als onder andere de Henry en Hetty. Geavanceerde metaalbewerking, computer gestuurd laser snijden en vele andere productiemethoden dragen bij aan een hoog afwerkingsniveau. Alle machines die de fabriek verlaten hebben een uitgebreide inspectie ondergaan, welke is geregistreerd op serienummer.

De sleutel tot het succes van Numatic International is de nauwe band die is ontstaan tussen zowel de klanten als de leveranciers wereldwijd, met veel relaties die al duren vanaf het ontstaan van het bedrijf, en die al aan een tweede of derde generatie samenwerking zijn begonnen. Numatic ziet het als haar missie om te blijven innoveren, om een hoge kwaliteitsstandaard te handhaven en om goede kwaliteit te leveren voor een goede prijs. De professionele eindgebruiker in de schoonmaakbranche zweert al jaren bij de stofzuigers van Numatic: hier worden immers veel hogere kwaliteitseisen gesteld aan de apparatuur dan bij huishoudelijk gebruik.