Numatic

Numatic

Numatic staat onder professionals bekend als dé beste stofzuigers en waterzuigers. De Numatic bedrijfsstofzuigers zijn voorzien van een professionele krachtige en zuinige 620W- motor. In de motorkop van deze modellen is extra isolatie toegepast, wat ze nog stiller maakt. De Hepaflo- stofzakken in combinatie met het Tritex filter zorgen voor uitstekende filtratie. De Numatic waterzuigers zijn op hun beurt uitgerust met compacte, lichtgewicht ketels en staan bekend om de enorme zuigkracht en hoge prestaties. Alle Numatic modellen beschikken tevens over een handig snoeroprolsysteem.

Numatic is de grootste producent van professionele stofzuigers in Europa en staat bekend om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van haar producten. Sinds 1969 produceren zij wereldwijd bekende kwaliteitsmachines als onder andere de Henry en Hetty. Geavanceerde metaalbewerking, computer gestuurd laser snijden en vele andere productiemethoden dragen bij aan een hoog afwerkingsniveau. Alle machines die de fabriek verlaten hebben een uitgebreide inspectie ondergaan, welke is geregistreerd op serienummer.

 

Numatic stofzuigers

  • Uitgerust met krachtige 620W motoren
  • Inclusief zuigbuizenset
  • 8L ketelinhoud

 

Numatic waterzuigers

  • Compact & licht
  • Inclusief zuigbuizenset
  • 9L ketelinhoud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik verkocht ongeveer 30 stofzuigers aan de onderhoudsdienst van een woningbouwvereniging. Die gaan mee met de servicemonteurs in de bus. Ze voeren er allerlei kleine klussen mee uit. Als ze een slot in een deur vervangen, zuigen ze zelf alles op. De stofzuiger moet dus licht in gewicht zijn, makkelijk mee te nemen, mee de trap op kunnen naar boven, goede zuigkracht hebben en niet te veel lawaai maken. De Numatic PPR200A voldoet aan al die eisen.”

Jan Broekhuizen | Groenhart Group